Kemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı öncesinde ilçe genelindeki pastane ve kasaplarda denetimler yaptı.

Belediye ekipleri, denetimler kapsamında, etlerin satıldığı reyonlar ve muhafaza edildiği soğuk hava depolarının temizliği, ruhsat ve fiyat etiketlerinin olup olmadığını kontrol etti.
Kurallara uymayan işletmelere yazılı uyarıda bulunulduğu belirtildi.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Kemer Belediyesi olarak Kurban Bayramı öncesinde ilçemiz genelindeki pastane ve kasaplarda denetimler gerçekleştiriyoruz. Belediyemizin üzerine düşen tüm tedbirleri alıyoruz. Halkımızın sağlığı için çalışmaya devam edeceğiz. Şimdiden tüm Kemerlilerin Kurban Bayramını kutluyorum.” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.