Kemer Belediyesi: Sevlere Düşen Kaya Parçaları ve Toprak Yığınları Temizleniyor

Kemer Belediyesi, ilçe genelinde yol kenarlarında bulunan sevlerde biriken toprak yığını ve kaya parçalarını temizliyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kemer’i Kiriş mahallesine bağlayan Mustafa Ertuğrul Caddesi ile Kesme Boğazı yolundaki sevli bölgelerde temizlik çalışmalarını tamamladı.

Tepelerden ve ormanlık alanlardan düşen toprak yığınları, kaya parçaları ve dal parçalarını sevli bölgelerden temizleyen belediye ekipleri, yaşanabilecek herhangi bir olumsuzluğun da önüne geçmeyi amaçlıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “Kemer Belediyesi olarak ilçemiz genelindeki sevli yerlere düşen toprak yığınları ile kaya parçalarını bulunduğu yerden temizliyoruz. Özellikle yoğun yağışlarda düşen bu kaya parçaları ve toprak yığınları bazen yola kadar geliyor trafiği engelliyor. Trafik akışını engellememek adına temizlik çalışmalarımızı tamamladık. Kemer halkına en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.