Kemer Belediyesi İlçe Genelindeki Mazgalların Bakımını Yaptı

Kemer Belediyesi, ilçe genelinde çalınan veya tahrip olan mazgalların yerine yenilerini yerleştirdi.
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Arslanbucak Mahallesinde kimliği belirsiz kişilerce çalınan ve vatandaşın can ve mal güvenliğini tehlikeye sokan yağmur giderlerinin mazgal kapaklarının yenisini yaparak yerine monte etti.
Kemer Merkez Mahallesindeki Mustafa Ertuğrul Aker Parkı’nda bulunan sanat sokağının kırılan ve tahrip olan mazgallarını da yenileriyle değiştiren belediye ekipleri, Kiriş Köprüsündeki çalınan mazgalların yerine yenilerini monte etti.
Konuyla ilgili açıklama yapan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “İlçemizde rutin çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bazı mahallelerimizde çalınan veya tahrip olan mazgalların yerine yenilerini yaparak koyuyoruz. Çalınan bu mazgallarla ilgili Kemer Emniyet Müdürlüğümüzle görüşerek gerekli işlemleri başlattık. Öte yandan vatandaşlarımızın ve ilçemizdeki misafirlerimizin uğrak noktaları arasında olan Mustafa Ertuğrul Aker Parkında da mazgallarımızı yeniledik. Halkımızın can ve mal güvenliğini tehlikeye sokması muhtemel olan tüm mazgalların tamirini yaptık. Halkımız için çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.