Kemer Belediyesi İlçe Genelinde Boya Çalışmalarını Tamamladı

Kemer Belediyesi, ilçe genelindeki kamu kurum ve kuruluşlar, ibadethaneler, okullar, otobüs durakları, oyun grupları gibi birçok alanda boya çalışmalarını tamamladı.
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde daha önce başlattığı boyama çalışmaları kapsamında, Karataş Camisi, Alevi Kültür Derneği, Kemer Belediyesi Nikah Salonu, Hükümet Konağı, İlçe Müftülüğü binası, kamu binalarının boyama ve izolasyon çalışmalarını tamamladı.
Beycik Mahallesindeki ilkokul, Tekirova Mahallesi Kent Meydanı, Kemer Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan Atatürk büstleri, Arslanbucak Ortaokulundaki spor alanı ve spor aletlerini de boyayan belediye ekipleri, mahallelerde görüntü kirliliği oluşturan yerlerde de boyama çalışması yaptı.
İlçe genelinde görüntü kirliliği oluşturan duvarlar, parklarda ve yollarda yer alan korkuluklar, çöp konteynerleri, numarataj tabela direkleri, piknik masaları, banklar, otobüs durakları, belediye halk palajlarındaki şemsiyeleri de boyayan belediye ekipleri, ilçeyi kent mimarisine yakışır bir hale dönüştürdü.
Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “Kemer Belediyesi olarak kent mimarisine uygun şekilde ilçemiz genelinde boyama çalışmalarını tamamladık. Başkan Yardımcımız Baki Yalın ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Kısa sürede çalışmalarını tamamladı. Halkımızın sıkça kullandığı alanlarda, kamu kurumlarında, okullarda ve diğer yerlerde zamanla boyası bozulan ve eskiyen tüm alanlarımızda boya çalışması yaptık. Halkımıza en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.