Kemer Belediyesi İhtiyaç Sahibi Vatandaşların Yanında

Kemer Belediyesi, ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara hasta yatağı ve tekerlekli sandalye temini sağlıyor.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu öncülüğünde Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki hasta vatandaşları tespit ederek ihtiyaçlarını karşılıyor.
Belediye ekipleri, evde bakım hizmetlerinin yanı sıra hasta olan vatandaşlara da hasta yatağı ve tekerlekli sandalye temin ediyor.
Belediye Başkanı Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Her şeyin başı sağlık sözüyle hareket ediyoruz. Hasta ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza el uzatmak en asli görevlerimiz arasında yer alıyor. Mayıs ayı içerisinde 4 hasta vatandaşımıza hasta yatağı, 13 hasta vatandaşımıza da tekerlekli sandalye verdik. Vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor ve Allah’tan acil şifalar diliyorum.” diye konuştu.
Hasta yatağına ve tekerlekli sandalyelerine kavuşan vatandaşlar da her zaman yanlarında olan ve desteğini esirgemeyen Başkan Topaloğlu’na teşekkür ettiklerini dile getirdi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.