Kemalpaşa’da yol çilesi! Sorun Çözülmezse yol Kapatma Eylemine Gidecekler!

Kemalpaşa Sütçüler Mahallesi 502 sokağın durumu bölgedeki fabrika işçilerinin kabusu oldu. Kemalpaşa Sütçüler Mahallesi’nde yaklaşık altı aydır düzenlenmeyen yol nedeniyle oluşan toz bulutu fabrika işçilerini isyan ettirdi. Fabrika sahipleri ve fabrika işçileri artık Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’nın seslerini duymasını istiyor.

Can Radyo’ya konuşan fabrika sahibi Turgay Ulaş,”Biz bölgedeki en küçük işletmeyiz ve sadece bizim yanımızda 60 kişi çalışıyor. Bu sokağı kullanan binlerce işçi var. Yaklaşık 6 aydır yol toz ve çamur içinde. 5-6 ay önce geldiler mıcır döküp gittiler ama keşke dökmeselerdi. Yolun eski hali daha iyiydi. İşçilerimiz yemeğe gittiğinde tabiri caizse toz yiyip geliyorlar. Ektiğimiz ağaçların hepsi tozdan kurudu. Konuyla ilgili imza toplayıp dilekçe verdik, belediyenin ihbar hattına yazdık, başkanın makamına gittik ama hiçbir zaman koltuğunda bulamadık. Başkanın yardımcılarına sorunumuzu iletmemize rağmen bir çözüme kavuşmadı. Başkanı sadece başkan adaylığı zamanında görebildik.

Yolu fabrika sahipleri olarak biz asfaltlamak istedik ama bunun için makinamız yok. Belediyenin bütçesi yoktur diyerek bir teklif hazırladık ve parasını verelim makinaları belediye getirsin dedik. Ancak buna da bir dönüş alamadık. Bu konu çözüme kavuşmazsa fabrika sahipleri ve işçiler olarak yolu kapatarak eyleme gideceğiz.” İfadelerini kullandı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.