Kemalpaşa’da Kiraz Festivali Coşkusu Başlıyor

Kemalpaşa Belediyesi’nin pandemi nedeniyle iki yıldır gerçekleştiremediği, Kemalpaşa Altın Kiraz Kültür ve Sanat Festivali’nin 49’ncusu, bugün akşam saat 20.00’de gerçekleştirilecek açılış konuşmaları ile başlayacak.

Kemalpaşa Rekreasyon Alanı’nda beş gün boyunca devam edecek festival coşkusunun ilk gününde Kemalpaşa Belediyesi Halk Dansları Topluluğu ve Özcan Türe sahne alacak.

Festival kapsamında gün boyu; şişme oyun alanları, animasyon gösterileri, çocuk yüz boyama etkinlikleri, kitap sergileri, yazar ve şairler, el sanatları, takı sergileri ve satış standartları vatandaşlarımızın ziyaretlerine açık olarak alanda bulunacak. Beş gün sürecek festivalde Cihan Çakan, Yasemin Acar, Yılmaz Demirtaş, Koray Avcı, Tolga&Mafi, Moli, Düşeş ve Haluk Levent konser verecek. Festivalin son günü en başarılı kiraz üreticileri yarışması gerçekleştirilecek.

‘’TÜM HALKIMIZI DAVET EDİYORUM’’

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı festival ile ilgili yaptığı açıklamada, “Pandemi nedeniyle iki yıldır gerçekleştiremediğimiz Kiraz Festivali coşkusunu bugün başlayan etkinliklerle beş gün boyunca kesintisiz yaşayacağız. Çevre ilçelerden ve şehir dışından birçok kişi festival kapsamında ilçemizi ziyaret edecek. Kemalpaşamızı ve Coğrafi İşaretli Kemalpaşa Kirazı’nı tanıma şansı bulacak. Amacımız hem doğal güzelliklerimizi tanıtmak hem de vatandaşlarımızın ekonomisine katkıda bulunmak. Tüm halkımızı festivale davet ediyorum” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.