Kemal Samat, Amsterdam The Box sahnesini coşturdu!

Birbirinden başarılı çalışmalarıyla adından söz ettiren genç popçu Kemal Samat, sahne performansında da iddiasını belli etti. Gectigimiz günlerde Ajda Entertainment organizasyonlugunda gercekleşen dev konserde Amsterdam The Box sahnesini canlı sahne performansıyla yıktı geçti.

Demet Akalin ve Murat Boz gibi isimlerinde yer aldigi dev organizasyonda sahne alan genç popçu Kemal Samat konseri izlemeye gelen yaklaşık 5 bin kişiyi resmen büyüledi. Ses getiren şarkılarına hep bir ağızdan eşlik edilen Samat bu sevgi gösterisine kayıtsız kalamayıp sahne saatini uzatmak zorunda kaldı.

Organizasyon yetkililerinin teklifi üzerine genç popçu Kemal Samat 25 Ocak tarihinde yapılacak yeni bir organizasyonda yine sahnede olacak..

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.