Kemal Doğulu, ekranlara dönme kararı aldı

‘İşte Benim Stilim’ isimli programda adından söz ettiren Kemal Doğulu, sağlına kavuşmasıyla birlikte ekranlara dönme kararı aldı.

Posta Gazetesi’nden Mesut Yar’ın yazısı şöyle: “Kemal Doğulu aramıza dönüyor. Sizi bilmem ama ben Kemal Doğulu’nun tevazuunu ve tarzını beğenirim. ‘İşte Benim Stilim’ isimli programından bu yana kendi stiliyle hayran toplayabilen ender isimlerdendir. Hal böyle olunca insan değerinin bilinmesini temenni ediyor. Ne yalan söyleyeyim, biliniyor da. Kemal Doğulu, Star TV’de başlayacak olan ‘Aşk Kafe’ isimli programda sunuculuk yapacak. Aşk Kafe’nin altını çizmekte de fayda var. Çok farklı bir format. İçinde mini dizileri ve kendi oyuncuları olan bir reality show. Bugünlerde pek görünmeyen cinsten bir iş olacak yani. Hayırlısı…”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.