“Kelebeğim…” Hande Erçel, annesini artık sırtında taşıyacak!

Güzel sanatçı Hande Erçel, kısa bir süre önce kaybettiği annesinin anısına sırtına kelebek dövmesi yaptırdı. Erçel’in annesini ‘kelebeğim’ diye çağırdığı öğrenildi.

Oyuncu Hande Erçel, annesi Aylin Erçel’i 11 Ocak’ta kaybetmişti. Güzel sanatçı, sırtına annesine benzettiği kelebek figürünü dövme yaptırdı.

blank
Hande Erçel

‘KELEBEĞİM’

Genç oyuncu, kelebekleri sevdiği için ‘Kelebeğim’ diye seslendiği annesi için kelebek figürü dövme yaptırdı.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Güzel oyuncu dövmenin fotoğrafını Instagram’ın hikaye bölümünden paylaştı. 11 Ocak’ta annesini kaybeden Hande Erçel, yaşadığı acıyı “Tarifsiz bir duygu, Allah kimseye yaşatmasın. Çok özlüyorum” sözleriyle anlatmıştı. Erçel cenazede de annesi kelebekleri sevdiği için annesinin tabutu ile yakalarına kelebek figürleri takmışlardı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.