‘Kedi Kadın’ lakabıyla anılan Jocelyn Wildenstein tutuklandı

Yaptırdığı estetikler ile yüzü adeta bir kediyi andıran ve ‘Kedi Kadın’ lakabıyla anıılan 71 yaşındaki Jocelyn Wildenstein tutuklandı.

Yaptırdığı estetikler ile yüzü adeta bir kediyi andıran ve ‘Kedi Kadın’ lakabıyla anıılan 71 yaşındaki Jocelyn Wildenstein, moda tasarımcısı olan erkek arkadaşı Lloyd Klein’e (49) makasla saldırıp, tırnakladığı yüzüne sıcak mum dökmekle suçlanıyor.

Wildenstein’in saldırısına uğrayarak yüzü gözü kan içinde kalan Klein, polis gelene kadar kendisini başka bir saldırıdan korumak için kilitlediği bir odaya sığındı.

blank

2003 yılından beri birlikteliği olan sansasyonel ikili, bu olay sonrasında ilişkilerine son verdiklerini ifade etti. Klein’in ifadesine göre 13 yıllık sevgilisinin son zamanlarda ‘patlamaya hazır bir saatli bombadan’ farkı kalmadı.

Daily Mail gazetesinin haberine göre; kavganın çıkma sebebi, Klein’in sosyal medyada fazla vakit geçirmesi.

Ünlü ikiliye yakın bir kaynağın ifadesine göre, ikili geçtiğimiz Salı günü beraber yemeğe çıktı. Wildenstein, sevgilisine bilgisayarını kapatıp kendisiyle ilgilenmesi için uyarıda bulundu. İstediği ilgiyi elde edemeyen Wildenstein, erkek arkadaşının yüzüne masadaki sıcak mumu fırlatıp bağırmaya başladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.