Keçiören Çem’de Dolu Dolu Yaz Okulu

Keçiören Belediyesi bünyesinde ücretsiz hizmet veren Çocuk Eğitim Merkezi’nin(ÇEM) yaz okulu öğrencileri, bilimsel ve sanatsal faaliyetlerle dolu bir yaz dönemi geçiriyor. Burada 5-12 yaş grubu öğrenciler yaş kategorilerine göre oluşturulan sınıflarda 2 haftalık eğitim görüyor. İlçedeki Yunus Emre Kültür Merkezi’nde bulunan ÇEM’de eğitimler sabah ve öğleden sonra olmak üzere 2 seans olarak devam ediyor.

Keçiören Belediyesinin eğitime destek çalışmalarını yaz döneminde de aralıksız sürdürdüğünü söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Çocuklarımızı ve gençlerimizi ne kadar iyi yetiştirirsek ülkemizin geleceği o kadar parlak olur. Keçiören Belediyesi olarak öğrencilerimize gerek okul dışı eğitim konusunda gerekse okulların fiziki koşullarını iyileştirme konusunda büyük destekler veriyoruz. ÇEM de okul dışı eğitim faaliyeti yürüttüğümüz önemli eğitim merkezlerimizden biridir. Burada çocuklarımız için robotik kodlama, akıl oyunları, hafıza teknikleri, tasarım, mutfak, jimnastik atölyeleri kurduk. Aynı zamanda Keçiören’imizin güzelliklerini tanıyacakları Kartaltepe piknik gezisi, Doğal Yaşam Parkı gezisi, müze gezileri ve Deniz Dünyası gezisi düzenliyoruz.” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.