Kebapçılar Ajda Pekkan’ın peşinde

The Sun ve Daily Mail gazetelerinin Ajda Pekkan’ın formunu Türk kebabına borçlu olduğunu yazmasının ardından kebapçılar hareket geçti.

Ajda Pekkan geçtiğimiz günlerde evde yemek yaparken fotoğrafını sosyal medyadan paylaşmış ve bu kare ses getirmişti. Paylaşılan bu fotoğraf sonrası usta sanatçı Pekkan’ın dikkat çeken düzgün fiziği yerli ve yabancı basında geniş yer bulmuştu.

GENÇLİK SIRRI KEBAP MI?

Uluslararası gazeteler The Sun ve Daily Mail Pekkan’ı sayfalarına taşımış ve fiziğini Türk kebabına borçlu olduğunu, “”71 yaşındaki sanatçının gençlik sırrı her gün yediği kebap” yazarak vurgulamıştı.

blank

Bu gelişmeler sonrası İngiltere’de kebaba talep artarken bazı kebapçılar ise Pekkan’ın reklamlarında kullanmak için harekete geçti.

Hatta Londra’daki bir Türk işletmecinin restoranın tanıtımı için Pekkan’a 15 bin sterlinlik (Yaklaşık 80 bin TL) teklif yaptığı da öne sürüldü.

Öte yandan Pekkan düzgün fiziğininin sırrını şu sözlerle açıklamıştı:

“Evimin alt katı spor salonu. 1 saat tempolu yürüyorum. Kalça ve bacak hareketleri yapıyorum. Masajımı eksik etmem. Yıllardır askeri disiplinle çalışıyorum. Sonuç bu.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.