KBSB Başkanlığı’na Yeniden Cem Özyıldırım Seçildi

Başkan Cem Özyıldırım, Kazan ve Basınçlı Kaplar Sanayicileri Birliği ( KBSB ) Olağan Genel Kurulu’nda güven tazeledi.

Cem Özyıldırım: “Isıtma sektörü olarak, birçok lokomotif sektörü de bünyemizde barındırıyoruz. Hedefimiz hem sektörümüzün hem de lokomotif sektörlerimizin büyümesine, dolayısıyla da ülke ekonomisinin gelişimine katkı sağlamak. Yeni dönemde de üzerimize düşeni yaparak, çalışmalarımızı hızlandıracağızdedi.

1985 yılından bu yana Kazan ve Basınçlı Kap sanayisi ve bu sanayinin bileşeni konumundaki yardımcı ekipman ve hammadde tedarikçilerinin çatı kuruluşu olan Kazan ve Basınçlı Kaplar Sanayicileri Birliği ( KBSB ), Olağan Genel Kurul toplantısını gerçekleştirdi.

15 Haziran Çarşamba günü Gökçe Brülör sponsorluğunda Cemile Sultan Koru Restoran’da düzenlenen genel kurulda; KBSB’nin dönem faaliyetleri, ileriye dönük projeleri, sektörün problemleri ve sektör için Türkiye pazarının 10 katı büyüklüğünde bir pazar hacmine sahip olan Orta Asya ülkelerindeki iş fırsatları ele alındı.

Toplantıya katılan İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şanal, konuşmasında İSİB’in sektörün ihracat pazarlarını genişletmeye yönelik faaliyetleri hakkında bilgiler paylaştı.

Yönetim kurulu seçimlerinin yapıldığı genel kurulda oy birliğiyle KBSB Yönetim Kurulu Başkanı Cem Özyıldırım ile yola devam etme kararı alındı.

İkinci kez başkan seçilerek güven tazeleyen Cem Özyıldırım, genel kurulda yaptığı konuşmada: “Isıtma sektörü olarak birçok lokomotif sektörü de bünyemizde barındırıyoruz. Hedefimiz hem sektörümüzün hem de lokomotif sektörlerimizin büyümesine dolayısıyla da ülke ekonomisinin gelişimine katkı sağlamak. Yeni dönemde de üzerimize düşeni yaparak çalışmalarımızı hızlandıracağız. Bu kapsamda sektörümüzün gelişimine katkı sağlayacak tüm adımları üyelerimizle birlikte atacağız” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.