Kazakistan ve Özbekistan’da Türk projeleri sergilenecek

Gayrimenkul sektörü Uluslararası Emlak Fuarları ReExpo ve Second Home; Kazakistan, Özbekistan, Libya, Hollanda, Belçika ve Pakistan fuarlarında buluşacak.

ANKARA (İGFA) – Ticaret Bakanlığı, gayrimenkul sektöründeki firmalara hizmet ihracatı kapsamında devlet desteği verecek.

Atılım Fuarcılık tarafından gerçekleştirilecek fuarlardan Kazakistan Emlak Fuarı 24-26 Kasım, Özbekistan Emlak Fuarı ise 9-10 Kasım 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Bu kapsamda, gerçekleştirilecek Kazakistan ve Özbekistan gayrimenkul fuarlarının sektörde halihazırda önemli bir konumda bulunan Türkiye’deki satışları artırması bekleniyor.

Bu kapsamda, gerçekleştirilecek fuarlar ile Türk yatırımcılar ve firmalar için de önemli iş birliklerinin geliştirilmesi ve yapılacak yatırımların bu ülkelere kayması sağlanacak.

Ayrıca, 25 binden fazla ziyaretçi katılımının beklendiği fuarlarda, 100’un üzerinde uluslararası projenin sergilenmesi bekleniyor.

Kazakistan Emlak Fuarı ve Özbekistan Emlak Fuarına ilaveten Hollanda, Belçika, Libya, Pakistan ve Ürdün Emlak Fuarlarına ve detaylarına da www.irexpo.net den ulaşılabilir.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.