KAYÜ Meslek Yüksekokulu mezunlarını verdi

Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, 2021-2022 eğitim-öğretim yılı mezuniyet ve şed kuşanma töreni düzenlendi.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
15 Temmuz Yerleşkesi’ndeki Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen mezuniyet törenine, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Derviş Boztosun, Genel Sekreter Yardımcısı Öğr. Gör. Seyfettin Kaan Altınkaynak, Sosyal Bilimler MYO Müdürü Doç. Dr. Yasemin Harmancı, Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ali Yedikaya, öğretim elemanları, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından mezuniyet törenin açış konuşmasını yapan Sosyal Bilimler MYO Müdürü Doç. Dr. Yasemin Harmancı, “Öğrencilerimizin mezun aşamasına gelinceye kadar geçen sürede katkılarını esirgemeyen başta üniversitemiz yönetimine, öğretim elemanlarımıza, idari personelimize teşekkür ediyorum” dedi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Derviş Boztosun ise yaptığı konuşmada, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulundan mezun olan öğrencileri en donanımlı şekilde mezun ettiklerini söyledi.

Mezun öğrencileri ve ailelerini kutlayan Rektör Yardımcısı Boztosun, mezun öğrencilere meslek hayatlarında başarılar diledi ve ailelerden de çocuklarına eğitim hayatlarında olduğu gibi bundan sonraki hayatlarında da sürekli destek olmalarını istedi.

Rektör Yardımcısının konuşmasının ardından okul birincisi Meryem Esen mezun öğrenciler adına konuşma yaptı ve mezuniyet kütüğüne plaket çaktı.

Daha sonra başta dereceye giren öğrenciler olmak üzere tüm öğrencilere şedlerinin kuşanması ve mezuniyet belgelerinin verilmesinin ardından tören sona erdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.