Kayserispor’a Büyükşehir’den tam destek

Kayseri Büyükşehir Belediye başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 10 Mayıs Salı günü Trabzonspor ile oynanacak Türkiye Kupası maçı öncesi ‘inanıyoruz’ temalı billboard ve pankartlar ile Yukatel Kayserispor’a destek oldu.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, şehrin takımı Yukatel Kayserispor’a her anlamda sahip çıktığı gibi moral anlamında da destek oluyor.

Şehir merkezindeki 17 farklı noktada astığı ‘İnanıyoruz’ mesajlı pankart ve billboardları ile Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final İkinci Maçı’nda, rakibi Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek olan Yukatel Kayserispor’a destek çıkan Başkan Büyükkılıç, 10 Mayıs Salı günü Kadir Has Stadyumu’nda saat 20.30’da başlayacak karşılaşma öncesi futbolcular ve teknik heyeti yüreklendirdi.

Verdiği talimatla Kayseri şehir merkezindeki cadde ve sokaklar, üst geçitler, Kayseri Kalesi, kavşak ve yol kenarları gibi noktaları destek pankart ve billboardları ile donatan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, üzerinde ‘Haydi Kayseri, Kupa Maçına’ ve ‘İnanıyoruz’ yazılı pankart ve billboardlar ile hem Kayserilileri heyecanlı karşılaşmaya davet etti, hem de takıma destek verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.