Kayseri’de zabıtadan toplu ulaşıma sıkı denetim

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kentteki ulaşımın daha konforlu, daha rahat ve daha güvenli olması adına pek çok çalışma gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, İl Emniyet Trafik Şube Müdürlüğü ile birlikte, vatandaşların gidecekleri yere sağlıklı bir şekilde ulaşabilmeleri için şehir içi toplu taşıma araçlarına yönelik denetimler yapıyor.

Bu kapsamda, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri tarafından, Seyyid Burhaneddin Bulvarı, Osman Kavuncu Bulvarı Aykan Önü, Erkilet Bulvarı PTT önü, Mazakaland önü, Halep Hoca Caddesi ve Miralay Nazım Bey Bulvarı’nda yapılan denetimlerde 58 ticari taksi, 63 Personel Servis Aracı, 11 Halk Otobüsü denetlendi. Kanun ve yönetmeliklerle belirlenen kurallara uymayan 3 personel servis aracı da bağlanarak trafikten men edildi. Ayrıca ekipler tarafından, 23 araç sahibi hakkında yasal işlem yapıldı.

Öte yandan, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, İl Emniyet Trafik Şube Müdürlüğü ile birlikte kentte ulaşım noktasında düzeni sağlamak adına denetimlerine devam etmeyi planlıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.