Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’ten Melikgazi’ye ziyaret

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Melikgazi Kaymakamlığı ile Melikgazi Belediyesi’ni ziyaret etti.

Mehmet UZEK (KAYSERİ İGFA)
Kayseri’nin Melikgazi Kaymakamlığı’na gelişinde ilçe Kaymakamı Bülent Karacan ve Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu tarafından karşılanan Vali Gökmen Çiçek, ilçenin genel durumu hakkında bilgi alarak, Kaymakamlık personeli ile sohbet etti.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Melikgazi Belediyesine geçen Vali Çiçek, ilçe Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve idareciler tarafından karşılandı.

Vali Çiçek, Melikgazi Belediyesi ziyareti sırasında yapmış olduğu konuşmada, “Türkiye’nin sayılı büyüklükte ilçelerinden biri olan Melikgazi’deyiz. Kayseri’nin bu en büyük ilçesinde Kayseri’yi tanımak için önemli fırsatlar bulduk. Proje proje Melikgazi’de neler yapılmış, neler yapılacak ve neler yapılıyor onu gördüm. Çok gururlandığım ve çok etkilendiğim projeler var. Özellikle bu projelerden dolayı hiçbir ayrım gözetmeden her bir mahalleye yapılan yatırımlar, kapalı pazar yerleri ve tarihi eserlerin ortaya çıkarılması noktasında güzel çalışmalar var” diye konuştu.

16 tane okulun Melikgazi Belediyesi tarafından yaptırılmasından memnun olduğunu ifade eden Vali Çiçek, “Bu bizim aslında ciddi şekilde yükümüzü almış. Benim ve Milli Eğitimin yükünü alarak onları koordine etmesi, oraların peyzajlarının dört dörtlük yapılması, bunlar muhteşem projeler. İnşallah bu projeler bir an önce belediyemiz tarafından Kayseri kamuoyuna da anlatılır çünkü onlar da aynı heyecanı yaşasın istiyorum. Çok teşekkür ediyorum. Gördüklerimden ve duyduklarımdan memnun kaldım.” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.