Kayseri Talas’ta yamaç paraşütü heyecanı

Kayseri’nin Talas Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenecek Türkiye Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonası 1. Etabı bugün gerçekleştirilecek açılış programı ile başlayacak.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Ali Dağı’ndan atlayan sporcular, 6-7-8 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan yarışlarda Yamaç Paraşütü İniş Alanındaki hedefe odaklanacak.

Talas Belediyesi’nin yanı sıra Türkiye Hava Sporları Federasyonu ile Göktürk Havacılık ve Spor Kulübü işbirliğinde düzenlenecek ve 3 gün sürecek şampiyonaya yurt çapından çok sayıda sporcu katılacak.

Yamaç Paraşütü İniş Alanındaki açılış programı saat 10.00’da başlayacak ve ardından ilk gün yarışları gerçekleştirilecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.