Kayseri Talas’ta ‘Maharetli Eller’ yaz ayını bekliyor

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın hayata geçirdiği ve başladığı günden beri vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan ‘Maharetli Eller Kadın Üretici Pazarı’ bu hafta yine el yapımı ve organik ürün severleri ağırlamaya hazırlanıyor.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri’nin Talas Belediyesi ve Kadın Girişimi Üretimi ve İşletme Kooperatifi iş birliğiyle sürdürülen ve her ayın 1. ve 3. pazarı gerçekleşen organizasyon, 5 Haziran Pazar günü yine keyifli saatlere sahne olacak.

İlçenin tarihi güzelliklerine sahip Harman Mahalle Meydanında kurulan pazarda, ev işi tekstil ürünlerinden kışlık yiyeceklere, hamur işlerinden süs eşyalarına kadar pek çok ürün, vatandaşların beğenisine sunuluyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.