Kayseri protokolünden ‘Gesi Bağları’ sürprizi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valiliği tarafından düzenlenen ‘Hayatımız İletişim’ konulu söyleşiye katıldı. Başkan Büyükkılıç, Vali Gökmen Çiçek ile birlikte, ‘Gesi Bağları’ türküsünü söyledi.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile birlikte Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük karma AVM’si Kumsmall Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ndeki Kayseri Valiliği tarafından gerçekleştirilen ‘Uygulamalı ve Eğlenceli Bir Anlatımla Hayatımız İletişim’ isimli konferansa katıldı.

“O KADAR HALKIN İÇİNDEN BİR İNSAN Kİ…”

Radyocu Hopdedik Ayhan, “O kadar içten, o kadar halkın içinden bir insan ki, kendisi ile tanıştığım için çok mutluyum diyerek, mikrofonu Başkan Büyükkılıç’a uzattı. Başkan Büyükkılıç, seminerde yaptığı konuşmada, Kayseri’nin kadim medeniyetler şehri olduğunu belirterek, “Değerli valimize böyle güzel bir organizasyona vermiş olduğu destekten ve davetten dolayı teşekkür ediyorum. KUMSmall gerçekten Kayserimizin her yönüyle gurur kaynağı olan bir kuruluşumuz. Biz de bu kuruluşumuzu daha güzel günlere taşımak yönünde üzerimize ne düşüyorsa onu yapmak için el ele, gönül gönüle bu çalışmaları yapacağız” diye konuştu.

Kayseri’nin zenginlikler şehri olduğunu söyleyen Başkan Büyükkılıç, hayırseverler şehri ve kendi kendine yeten bir şehir olduğunu vurgulayarak, Kayseri’yi en güzel noktaya taşıyacaklarını ifade etti.

Vali Gökmen Çiçek ise geldiği günden bu yana Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ile el ele birlikte çalıştıklarını söyledi.

Haber spikerleri Mehmet Aydın ve Merve Özkan, radyocular Hopdedik Ayhan ve Umut Öztürk, katılımcılara uygulamalı ve eğlenceli bir anlatım eşliğinde iletişim konusunda seminer verdi. Daha sonra sahneye çağrılan Başkan Büyükkılıç, Kayseri denilince akla ‘Gesi Bağları’ geldiğini belirterek, Vali Gökmen Çiçek ile birlikte Türk musikisinde efsaneleşmiş olan türküyü söyledi.

Haber spikeri ve radyocular, ‘Başkanımız ne ses var, alkışlar Sayın Büyükşehir Belediye başkanımız için’ diyerek, Başkan Büyükkılıç’a övgüler yağdırdılar.

Başkan Büyükkılıç, Vali Gökmen Çiçek ile birlikte Kumsmall Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ndeki mağazaları gezerek, esnaflara hayırlı bereketli işler diledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.