Kayseri Kocasinan’da okul yatırımı

Kayseri’nin Kocasinan Belediyesi tarafından hayırsever Mehmet Altun’un desteğiyle Yakut Mahallesi’nde yaptırılan 24 derslikli ilkokul ve 6 derslikli anaokulun temeli atıldı. Okulun temel atma programına katılan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar; “Gençlerimiz ve ilçemizin geleceği için dur durak bilmeden çalışıyoruz” dedi.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Geleceğin teminatı çocukların tekli eğitime geçmesi noktasında yoğun gayret gösterdiklerini belirten Kayseri’nin Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar; “Yakut Mahalle’mizdeki okulun temelleri atılıyor. İnşallah kazasız, belasız inşaatının tamamlanmasını diliyorum.İlkokulun yanı başındaki ana okulunun da inşaatına başlandı. Gerek imar gerekse planlama çalışmasının ardından bölgenin ihtiyacı olan okul çalışmalarına başladık. Hızlı bir şekilde temelini attıktan sonra inşaatlarını tamamlamayı hedefliyoruz.

Çocuklarımız ve gençlerimizin daha iyi eğitim alabilmeleri için yoğun gayretle çalışıyoruz. Hayırseverimiz Mehmet Altun Amcamızdan Allah razı olsun. Kocasinan’ımızın ve Kayseri’mizin her bir köşesinde yeni okulların temellerini atarak, Büyük ve Güçlü Türkiye’de yetişen evlatlarımız için fiziki yapıları hayata geçirmiş olacağız” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.