Kayseri Hacılar’da araç filosu genişliyor

Hacılar Belediyesi, belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere araç parkuruna 2 yeni araç daha ekledi. Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan, “tüm amacımız Hacılarımıza daha kaliteli hizmet verebilmek.” dedi.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Vatandaşlara en etkin ve en kaliteli hizmeti sunmak için araç filosunun genişletildiğini söyleyen Kayseri’nin Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan, araçların Hacılar’a hayırlı olması temennisinde bulundu.

Yaz ve kış aylarında kullanılmak üzere 1 adet kar bıçaklı, tuz serpicili, damperli kamyon, 1 adet kazıyıcı-yükleyici iş makinesi alarak araç filosunun genişlediğini belirten Başkan Özdoğan, vatandaşlara daha hızlı, daha kaliteli hizmet verebilmek adına araç filosunu güçlendirmeye devam ettiklerini söyledi. Özdoğan; “ilçemize yakışır hizmet kalitemizi artırmak adına yaptığımız çalışmalarda kullanılmak üzere araç filomuzu güçlendirmeye devam ediyoruz. Bu manada Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde kullanılmak üzere 2 adet aracı daha filomuza kazandırdık. Yeni araçlarımız ilçemize hayırlı olsun.” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.