Kayseri Büyükşehir’in ‘yaza merhaba’ festivaline büyük ilgi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç liderliğinde kültür sanat etkinliklerine özel önem veren Büyükşehir Belediyesi, muhteşem bir festival ile ‘yaza merhaba’ dedi. Başkan Büyükkılıç, Yaza Merhaba Gençlik Festivali’nde sahne alan ve Kayserililere unutulmaz bir gece yaşatan ünlü sanatçı Tuğçe Kandemir’e çiçek takdim etti.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç önderliğindeki Büyükşehir Belediyesi, medeniyetlerin beşiği olan Kayseri’de kültür sanat etkinlikleri kapsamında ‘Yaza Merhaba Gençlik Festivali’ düzenliyor. Festivale Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ve eşi Dr. Necmiye Büyükkılıç, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Genel Sekreter Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk ve Kayserililer katıldı.

Talas Paraşüt İndirme Alanı’nda gerçekleşen festivalde ilk olarak Semih Tercan sahne aldı. Sanatçı Tercan, “Dr. Memduh Büyükkılıç’a bu güzel organizasyonu hazırlayıp, sizlerle bizleri buluşturduğu için teşekkür ediyoruz” dedi. Sevilen şarkıları seslendiren Tercan’a, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, çiçek takdim ederek, “Teşekkürler Talas, Teşekkürler Kayseri” dedi.

“Yaza Merhaba” coşkusu, Talas semalarından tüm Kayseri’ye yayılırken, Başkan Büyükkılıç, konser alanına inerek, vatandaşları selamladı. Büyükkılıç, gençlerin yoğun ilgi ve sevgi gösterisi ile karşılaştı.

“BU NASIL KALABALIK BÖYLE, İNANILMAZSINIZ”

Daha sonra sahneye ünlü sanatçı Tuğçe Kandemir çıkarak, ilk parçasını seslendirip, karşılaştığı coşkulu kalabalık ile çok heyecanlandığını belirterek, “Bu nasıl kalabalık böyle, inanılmazsınız, harika, çok heyecanlandım. Hepinize kurban olurum, cansınız” diye konuştu.

“SİZLERİ SEVİYORUZ”

Sahneye Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ile Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın davet edilirken, Başkan Büyükkılıç, sanatçı Kandemir’e çiçek takdim etti. Kayserililere seslenen Büyükkılıç, “Helal olsun size, her şeyin en iyisine layıksınız. Sizleri seviyoruz, sizlere hizmet etmek, sizlerin duygularına tercüman olmak bizim için mutluluk kaynağıdır. Sizlere iyi eğlenceler diliyoruz. Kayseri genç dostu, üniversite şehri olarak kendine yakışanı yapacaktır. Sağ olun, var olun Allah’a emanet olun” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.