Kaybedenler Kulübü’nün ikinci filmi Yolda, 16 Mart’ta izleyicisiyle buluşacak

Yapımını TMC Film’in, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği, yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin’in yaptığı ve başrollerinde yine Nejat İşler ve Yiğit Özşener’in yer aldığı fenomenleşen film Kaybedenler Kulübü’nün ikinci filmi Yolda, 16 Mart’ta izleyicisiyle buluşacak.

Kaybedenler Kulübü Yolda’da Nejat İşler ve Yiğit Özşener’e Hande Doğandemir, Merve Çağıran, Rıza Kocaoğlu ve Sarp Akkaya da eşlik ediyor.

blank

“Biz prensip olarak düşünmüyoruz”

Yayın takvimi olmayan bir radyo programı yapan Kaan ve Mete, aynı zamanda motosiklet sürücüleridir. Bir yayınevini yöneten Kaan ve bir plak dükkanı olan Mete; Olympos’ta kalabalık bir Kadıköy grubuyla yaptıkları tatilin ardından İstanbul’a gruptan ayrı olarak motosikletle dönmeye karar verirler. Ancak ikilinin planlanmayan misafirleri olacaktır.

Yol nereye varacak?

Birlikte pek çok kez yolculuk eden ikilinin bu yolculukları, hayatları ve hayatlarında yıkmak istedikleri kalın duvarlarla yüzleştikleri bir yolculuk olacaktır. Kaan ve Mete, onlarca kez gidip geldikleri bu rota, bu kez hiç bilmedikleri bir son durağa çıkacaktır.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.