Kayahan’ın kızı Beste Haravon’a canlı yayında şok yanıt

Geçtiğimiz yıl uzun süredir mücadele ettiği kansere yenilerek hayatını kaybeden ünlü sanatçı Kayahan’ın kızı Beste Açar, Renkli Sayfalar’a konuk oldu. Babasının eşi İpek Açar hakkında sert ithamlarda bulunan Beste’ye yanıt Kayahan’ın 30 yıllık yardımcısından geldi.

Programa bağlanan Zülfikar Bey “Kayahan’ın yarın doğum günü. Bu konuların konuşulmaması lazımdı. Beste Haravon doğruları hiç söylemiyor. Benim içim yanıyor. Anlayamıyorum. ” dedi.

Zülfikar Bey, vekalet olayıyla ilgili şunları söyledi:

“İlk bu vekaletle ilgili Özer Bey bizi aradı. ‘Elektrik, su, doğalgaz faturaları var. Şirketimiz de var. Bunlarla ilgili Beste Hanım’ı arayalım.’ dedi. İpek Hanım da aradı. Beste’nin haklarıyla ilgili hiçbir şey konuşulmadı. Yalan söylüyor ve çok üzülüyorum. Çıkıyor bazı kanallara artık dayanamıyorum. Kayahan Bey’in hesabı İpek Hanım ile ortak hesap. İpek Hanım’ın buradan para çekemsi doğal hakkıdır zaten. Beste insanları yanıltıyor. İhtiyaçlar var, orada dönen bir çark var.”

Beste Açar’ın ‘Zülfikar Abi, şirket var deme, şirketin ne olduğunu biliyoruz’ sözlerine sinirlenen Zülikar Bey, “Hiç bana abi deme Beste Haravon. Bak ben sana Beste Hanım da demiyorum. Çünkü sen beni artık bu duruma getirdin” diyerek genç kadını tersledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.