Kayahan “İyi Ki Doğdun Kayahan” programı ile anılacak

Büyük Usta Kayahan, vefatının ardından her yıl olduğu gibi, bu yılda eşi İpek Açar tarafından düzenlenen “İyi Ki Doğdun Kayahan” programı ile anılacak.

İpek Açar’ın Esenler Belediyesi ile birlikte, 29 Mart 2018 Perşembe akşamı Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde düzenleyeceği anma programında Fatih Erkoç, Işın Karaca, Hakan Aysev, Suat Suna, İntizar, İskender Paydaş sahnede olacak.

Bu özel gece için İpek Açar duygularını: “Büyük bir özen ve emekle hazırladığımız ve bu sene Allah’ın izniyle 3.sünü gerçekleştireceğimiz ‘İyiki Doğdun Kayahan’ Anma Programı, 29 Mart Perşembe günü saat 20:00’de Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde. Sadece şarkılarıyla değil, fikirleriyle de gönüllerde taht kurmuş Kayahan’ı hep birlikte anmak için yolu sevgiden geçen herkesi bekliyoruz” cümleleriyle anlattı.

Bu yıl 3.’sü gerçekleşecek geceye katılım ücretsiz olacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.