Kaya Artemis’te geceye Yıldız Tilbe imzası

Besteleri ve güçlü yorumu ile Türk müziğine yön veren başarılı sanatçı Yıldız Tilbe, yeni orkestrası ile Ada’da Kaya Artemis Resort otelinde ilk konserini verdi.

Geceye Yıldızlı İmza atan Yıldız Tilbe, yaklaşık 900 kişilik kalabalığın saatlerce öncesinden doldurduğu konser alanında “Ummadığın Anda” şarkısı ile başlangıç yaptı.

Başarılı sanatçı, dillere dolanan duygusal parçalarını peş peşe seslendirerek repertuvarında yer alan 27 parçayı konser boyunca sevenlerine söyledi.

Yaklaşık iki saat sahnede kalan sanatçı şarkılarını hep bir ağızdan hayranlarıyla birlikte keyifle söyledi.

Tilbe, konserinin sonlarına doğru ritmi biraz daha yükseltip oyun havalarıyla coşkuyu ikiye katladı. Başarılı sanatçı konserini alkışlar eşliğinde noktaladı.

blank
Yıldız Tilbe
Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.