Kate Upton: Sosyal medyada mahremiyetimi koruyorum

Manken Kate Upton, her hareketinin sosyal medyaya yansımasıyla ilgili şöyle diyor: Hayranlarımın Instagram hesabıma dahil olması ve mahremiyetimi korumak arasında bir denge yaratmaya çalışıyorum.

Ünlü model Kate Upton tam bir Amerikan güzeli. Neşeli bir yaradılışa ve meşhur bir dekolteye sahip. Upton, geniş kıvrımların kabul görmediği bir sektörde varlığını korumayı başaran bir isim. Victoria’s Secret’ın casting direktörü Sophia Neophitou; Upton’ın asla şov programında yer alamayacağını iddia etmişti. Upton, bu konudaki olumsuz yorumları tersine çevirdi ve 2014’te diğer tüm ünlü melekleri gölgede bırakarak, Google’da en çok arama yapılan model olmayı başardı.

Melbourne, Florida doğumlu Kate Upton, özünde hırslı bir karaktere sahip ve uçmak için kanatlara ihtiyaç duymuyor. Upton, 12 yaşında katıldığı bir at gösterisinde keşfedildi. Ünlü model, kendi yolculuğuyla ilgili, “Birçok farklı hayat yaşamış gibi hissediyorum” diyor ve ekliyor: “At gösterilerine katılan o küçük kızı bazen tanıyamıyorum fakat aslında hâlâ özümde aynı kişiyim. Hâlâ ata binmeyi, ahıra gitmeyi ve saçma sapan şeylere kahkahalarla gülmeyi çok seviyorum. Sadece kendim olarak kalmak, beni eğlendirmek için yeterli.” Harper’s Bazaar dergisi Upton’la yapılan bir röportajı sayfalarına taşıdı…

ŞÖHRETE ALIŞTIM

Kariyeriniz her daim gözler önünde oldu. Her hareketinizin sosyal medyaya yansıması size neler hissettiriyor?
Bazen istilacı olabiliyor ve zamanımdan çok çalıyor. Hayranlarımın Instagram hesabıma tamamen dahil olması ve mahremiyetimi korumak arasında ideal bir denge yaratmaya çalışıyorum. Örneğin, dün bir marketten çıktım ve yüzümün önünde anında kameralar belirdi.

Peki, bu tarz şeylerle nasıl başa çıkıyorsunuz?
Güzel bir şey olmasa da bir şekilde alışkanlığa dönüşüyor. Kendimi her daim hoş ve gülümseyen bir kişi olarak görmek istiyorum ve bu şekilde davranıyorum.

Sabahları sizi ilk olarak ne gülümsetir?
Köpeğim Harley. Boxer cinsi bir köpek ve hayatımın aşkı. Gördüğüm en sevimli yüze sahip.

KENDİME İNANIYORDUM

Sizce Harley, sizin süper yıldız Kate Upton olduğunuzun bilincinde mi?
Bence Harley, benim sadece altını temizlemekle görevli olduğumu düşünüyor. (Gülüyor).

Size yıllar önce bir yıldız olacağınız söylense buna inanır mıydınız?
Başarılı olacağıma duyduğum inanç büyüktü ancak bu sektördeki başarı tanımının gerçek anlamını bilmiyordum.

Moda sektörünün nasıl işlediğini çözebildiniz mi?
Model olmak, aslında diğer tüm iş tanımları gibi. Bu konuda her şeyi çözebildiğini düşündüğün günler oluyor ve iş biraz sıkıcı olmaya başlıyor. Bazen de hiç beklemediğin, ilginç deneyimler yaşadığın günlerle karşılaşıyorsun. Sürprizlerle dolu bir dünya.

Kendinize olan güveninizde annenizin katkısı nedir?
Annem her zaman beni desteklemiştir. Beni seçmelere hep o götürür getirirdi ancak içeri hiçbir zaman girmezdi. Kendim gibi olmama ve kişiliğimin oturmasına olanak sağladı.

Setlerdeyken yüzünüzde hep bir gülümseme olur mu?
Annem bana, “Bir ortama girerken yüzünde mutlaka gülümseme olmalı” derdi. Gülümsemek, çevrendekileri rahatlatıyor, kendine olan güvenini artırıyor. Kendine güvenmek mutluluğu getiriyor; mutluluğun değeri ise paha biçilemez.

Peki bu hayatta sizi neler üzer?
Her insan gibi benim de huysuzlaştığım günler oluyor. Bazen çok fazla seyahat ediyor ve yoruluyorum. Ayrıca çok duygusal bir insanım.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.