Kartepe’de Yazlık Sinemaya İlgi Artıyor

KARTEPE’DE “HERŞEYİM SENSİN” KEYFİ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatıyla geçen yaz sezonu hayata geçen “Yazlık Sinema Günleri” bu yılda devam ediyor. Bu hafta sonu gösterilen “Hedefim Sensin” filmi Kartepeliler tarafından ilgi ile izlendi.

Açık havada sinema izleme keyfini nostaljik olmaktan çıkararak günümüze taşıyan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatıyla hayata geçen “Yazlık Sinema Günleri”ne bu hafta sonu “Hedefim Sensin” filmi ile devam edildi.

HEDEFİM SENSİN BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

2018 yapımı Hedefim Sensin filminin Ertuğrul Gazi Mahallesi Kanal Park’ta yapılan açık hava gösterimine Kartepeliler büyük ilgi gösterdi. Yönetmen koltuğunda Kıvanç Baruönü’nün oturduğu “Hedefim Sensin” filminin başrolünü Ata Demirer üstleniyor. Senaryosunu Demirer’in kaleme aldığı komedi türündeki yapımın oyuncu kadrosunda Demet Akbağ, Tarık Ünlüoğlu, Gonca Vuslateri, İlker Aksum, Erkan Can gibi isimler yer aldı.

SİNEMA GÜNLERİ DEVAM EDECEK

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Yazlık sinema günleri ile nostalji olmaktan çıkardığımız etkinliğimize hemşehrilerimizin büyük ilgi göstermesi bizleri de memnun ediyor. Kaybolmaya yüz tutmuş olan açık hava sineması hayatımızda yeniden yer almaya başladı. Yazlık sinema günlerimiz mevsim ve diğer koşullar el verdiği sürece devam edecek. Eşlik eden tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.