Kartepe Emekevler Mahallesinde Üstyapı Çalışmaları Yapılıyor

Kartepe ilçesinde altyapı yatırımlarını sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, ilçeye bağlı Emekevler Mahallesinde altyapı yenileme çalışmaları ile kazı alanı çökme süreci tamamlanan cadde sokaklarında üstyapı çalışmaları gerçekleştiriyor.

ALTYAPI SÜRÜYOR

2021-2022 yılı yatırım programı kapsamında Kartepe ilçesinde birçok altyapı ile dere ıslahı, içmesuyu deposu gibi yatırımlar gerçekleştiriliyor. Devam eden çalışmalar kapsamında ilçeye bağlı Emekevler Mahallesinde atık su, yağmur suyu ve içme suyu hattı yenileme imalatlarının 70’i tamamlandı ve şebekeye bağlantısı sağlanarak vatandaşların kullanımına alındı.

ASFALT, PARKE VE BORDÜR ÇALIŞMALARI

Altyapı hatları tamamlanan ve kazı alanları çökme süreci tamamlanan cadde ve sokaklarda ise havaların ısınması ile birlikte üst yapı çalışmalarına bir süre önce başlanıldı. İki ayrı firmaya bağlı ekipler tarafından Cengiz Topel Caddesinde asfalt yama, Fırat, Sultan Orhan ve Fuzuli Sokaklarında ise parke yama ve bordür çalışmaları gerçekleştiriliyor.

SÜREKLİ KONTROL ALTINDA

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü tarafından Emekevler Mahallesinde gerçekleştirilen altyapı çalışmaları nedeniyle kazı alanlarının asfalt serimi, asfalt yama, parke ve bordür çalışmalarının tamamını program çerçevesinde 3 ay içinde tamamlayarak halkın hizmetine hazır hale getirilecektir. Altyapı kazı alanlarının çökme sürecinde dolgu alanları sürekli olarak dolgu malzemeler ile doldurulmakta ve vatandaşların toz ve topraktan etkilenmemeleri için de belirli aralıklarla kazı alanları sulanmaktadır.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.