Kartepe Belediyesi’nde Haziran Ayı Meclis Toplantısı

Kartepe Belediyesi Haziran Ayı olağan meclis toplantısı Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman başkanlığında yapıldı. Meclis toplantısında 6 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Kartepe Belediyesi Haziran Ayı olağan meclis toplantısı Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman başkanlığında meclis salonunda yapıldı. Meclis toplantısında 6 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

Meclis gündeminde yer alan Balaban Mahallesi uygulama imar planı ve tarıma elverişli olup değerlendirilmeyen arazilerin tespiti ve kiralama yöntemi ile ekim yapılmasının sağlanması hakkında bir ay ek süre talebi oy birliği, Uzuntarla Mahallesi uygulama imar planı değişikliği oy çokluğu ile kabul edildi.

KOMİSYONA GÖNDERİLDİ

Meclis gündeminde yer alan Acısu Mahallesi Sapanca Yolu Caddesi No:440 adresinde bulunan Kartepe Belediyesi’ne ait iş yerinin 10 yıl süre ile kiralanması ve 2022 Mali yılı ek bütçe maddeleri Plan ve Bütçe, Maşukiye Mahallesi uygulama imar planı değişikliği İmar Komisyonu’na oy birliği ile havale edildi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.