Kartepe Belediyesi Dur Durak Bilmiyor

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Şirinsulhiye Meydan Projesi, Derbent Müze Kompleksi, İstasyon Mahallesi üst yapı ve Dumlupınar Mahallesi asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, ilçe genelinde devam eden projeleri ve çalışmaları yakından takip ediyor. Başkan Kocaman, Şirinsulhiye Meydan Projesi, Derbent Müze Kompleksi, İstasyon Mahallesi üst yapı ve Dumlupınar Mahallesi asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı.

ŞİRİNSULHİYE MAHALLESİ MEYDAN PROJESİ

Kartepe Belediyesi Etüd Proje Müdürlüğü tarafından başlatılan Şirinsulhiye Mahallesi’nde ki Meydan Projesi’nde sona gelindi. 2300 metre kare alanda yapılan meydan projesi kapsamında Şirinsulhiye eski İlkokul binası restore edilerek kafeye çevrilirken, cami şadırvanı da yenileniyor. Bakkal ve kurs yeri üzerine yeni cami lojmanının yapımı da tamamlandı.

DERBENT MÜZE KOMPLEKSİ

Derbent Müze Kompleksi Hikmetiye Camii’nin tarihi dokusuna uygun olarak yapılan çalışmaların tamamlanması ile 3 bin metre kare alan da düzenleme yapılmış olacak. Meydanda aydınlatma, satış standları, oturma grupları, çocuklar için basketbol sahası, oyun grubu, tarih meraklıları için kum havuzu ve cami derneğinin bulunduğu binada da düzenleme yapılacak. Dernek binasının yanı modern kafeye dönüştürülecek ve yapılacak olan otopark ile ziyaretçilerine hizmet verecek. Kartepe Belediye Başkanı Kocaman, tüm çalışmaları yakından takip ederek hızla ilerlemesi için çaba harcıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.