Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’dan Hacılara Ziyaret

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kartepe’den kutsal topraklara giderek hac görevini yerine getiren hemşehrilerini ziyaret etti. Hacılara Allah kabul etsin temennisinde bulunan Başkan Kocaman, onlardan kutsal topraklarda yaşadıklarını da dinledi.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, kutsal topraklara giderek hacı olan hemşehrilerini ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulunuyor. Bu yıl kutsal topraklara giden Körfezli hemşehrilerini ziyaret eden Başkan Kocaman, Allah kabul etsin dileğini ilettikten sonra hemşerilerinden manevi duygularını ve hac deneyimlerini dinledi.

HACILARA ZİYARET

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, AK Parti İlçe Başkanı Sadık Yılmaz ile birlikte İlçe Müftüsü İrfan Üstündağ’ı, Kartepe Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Sinan Şahin, Şevkatiye Mahallesi sakinlerinden Cemil Yıldız ve Cemal Batu, Rahmiye Mahallesi sakinlerinden Ümmet Balaban’ı, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi sakinlerinden Mehmet Kenek’i, Şirinsulhiye Mahallesi sakinlerinden Ahmet Tosuner’i, Balaban Mahallesi sakinlerinden Şükrü Yıldırım’ı ziyaret ettiler.

ŞAHİN – Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, beraberinde Şevkatiye Mahalle Muhtarı Musa Mut ile Kartepe Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Sinan Şahin’i ziyaret ettiler.

YILDIZ – Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, beraberinde Şevkatiye Mahalle Muhtarı Musa Mut ile birlikte hac vazifesini yerine getiren Şevkatiye Mahalle sakinlerin Cemil Yıldız’ı ziyaret ettiler.

BATU – Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, beraberinde Şevkatiye Mahalle Muhtarı Musa Mut ile birlikte hac vazifesini yerine getiren Şevkatiye Mahalle sakinlerin Cemal Batu’yu ziyaret ettiler.

ÜSTÜNDAĞ – Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, hac vazifesini yerine getiren Kartepe İlçe Müftüsü İrfan Üstündağ’ı makamında ziyaret etti.

BALABAN – Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, AK Parti İlçe Başkanı Sadık Yılmaz hac vazifesini yerine getiren Rahmiye Mahallesi Ümmet Balaban’ı ziyaret ettiler.

KENEK – Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, AK Parti İlçe Başkanı Sadık Yılmaz hac vazifesini yerine getiren Fatih Sultan Mehmet Mahallesi sakinlerinden Mehmet Kenek’i ziyaret ettiler.

TOSUNER – Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, AK Parti İlçe Başkanı Sadık Yılmaz hac vazifesini yerine getiren Şirinsulhiye Mahallesi sakinlerinden Ahmet Tosuner’i ziyaret ettiler.

YILDIRIM – Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, AK Parti İlçe Başkanı Sadık Yılmaz hac vazifesini yerine getiren Balaban Mahallemsi sakinlerinden Şükrü Yıldırım’ı ziyaret ettiler.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.