Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman Mutluluklara Şahitlik Ediyor

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, hemşehrilerinin mutlu günlerinde yanlarında olmaya devam ediyor. Cemiyetlerin tümüne yetişmeye çalışıyor.

MERVE İLE OĞUZHAN EVET DEDİ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Merve Durmuş ile Oğuzhan Çirkin nikahını kıydı. Genç çifti tebrik eden Başkan Kocaman hediyesini verdi.

ÇİĞDEM İLE ÖZGÜR DÜNYA EVİNE GİRDİ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Çiğdem Güzey ile Özgür Yılmaz çiftinin nikahını kıydı. Genç çifte ömür boyu mutluluklar dileyen Başkan Kocaman hediyesini verdi.

EMİNE İLE ERHAN ÇOK MUTLU

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Emine Demirci ile Erhan Okumuş çiftinin düğün cemiyetine katıldı. Genç çifti tebrik eden Başkan Kocaman hediyesini verdi.

MÜCAHİT İLE MERYEM EVET DEDİ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Mücahit Erutku ile Meryem Türk çiftinin düğün cemiyetine katıldı. Genç çifte ömür boyu mutluluklar dileyen Başkan Kocaman hediyesini verdi.

AYŞENUR İLE OZAN DÜNYA EVİNE GİRDİ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Ayşenur San ile Ozan Yiğit Aslan çiftinin düğün cemiyetine katıldı. Genç çifti tebrik eden Başkan Kocaman hediyesini verdi.

MURAT İLE NEŞE ÇOK MUTLU

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Murat Eser ile Neşe Baş çiftinin düğün cemiyetine katıldı. Genç çifti tebrik eden Başkan Kocaman hediyesini verdi.

ELİF İLE YİĞİT EVET DEDİ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Elif Ercan ile Yiğit Çalışkan çiftinin düğün cemiyetine katıldı. Genç çifte ömür boyu mutluluklar dileyen Başkan Kocaman hediyesini verdi.

HAMZA DELİKANLI OLDU

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Muhammed Hamza’nın sünnet cemiyetine katıldı. Delikanlı Hamza ile ailesini tebrik eden Başkan Kocaman hediyesini verdi.

ENSAR DELİKANLI OLDU

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Eyüp Ensar’ın sünnet cemiyetine katıldı. Delikanlı Ensar ve ailesini tebrik eden Başkan Kocaman hediyesini verdi.

OZAN DELİKANLI OLDU

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Muhammet Ozan’ın sünnet cemiyetine katıldı. Ozan ve ailesini tebrik eden Başkan Kocaman hediyesini verdi.

FARUK DELİKANLI OLDU

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Ömer Faruk’un sünnet cemiyetine katıldı. Faruk ve ailesini tebrik eden Başkan Kocaman hediyesini verdi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.