KARSU’dan ‘Dünya Böbrek Günü’ne özel konser

DÜNYA SAHNELERİNDE SIRA DIŞI TARZI, ŞARKICI VE PİYANİST KİMLİĞİ İLE ADINDAN SÖZ ETTİREN BAŞARILI SANATÇI KARSU, 9 MART 2016 ÇARŞAMBA GÜNÜ, TÜRK BÖBREK VAKFI’NIN “DÜNYA BÖBREK GÜNÜ” ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA ZORLU PSM’NİN DE DESTEĞİYLE SAHNEDE…

Türk kökenli ve Hollanda doğumlu KARSU, 2012 yılında çıkardığı ilk stüdyo albümü ile dünya sahnelerinde yer almış, şarkıcı kimliğinin yanı sıra piyanist, besteci, aranjör ve söz yazarı olarak adından söz ettiriyor.

New York’taki Carnegie Hall gibi dünyanın büyük sahneleri ve çeşitli caz festivallerinde sahne alan ve büyük ilgi gören Karsu, kendi söz ve besteleriyle olduğu kadar Türk müziğinde yer edinmiş önemli eserleri kendi tarzı ve piyanosu ile seslendirmesiyle de büyük beğeni topluyor.

İlk konser turnesini Amerika, Endonezya, Almanya, Belçika, Sürinam, İngiltere, Brezilya ve Türkiye’yi kapsayan ülkelerde başarılı bir şekilde tamamlayan Karsu, 2015 yılında çıkardığı “COLORS” albümünde yer alan şarkıların, neredeyse tamamını kendisi yazıp bestelediği içinde dikkatleri üzerine çekti.

KARSU, her yıl Mart ayının ikinci haftası tüm dünyada çeşitli etkinliklerle kutlanan ‘Dünya Böbrek Günü’nde Türk Böbrek Vakfı için Zorlu PSM’nin de desteğiyle sahnede olacak.

Konser, 9 Mart 2016 Çarşamba günü, saat 20.30’da Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde.

karsu1

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.