Karşıyaka’nın Anaokullarında Yıl Sonu Coşkusu

Karşıyaka Belediyesi bünyesindeki anaokulları, birbirinden renkli yıl sonu gösterileriyle eğitim ve öğretim dönemini kapatıyor.

Muzaffer İzgü ve Kardelenler Anaokullarının ardından, Karşıyaka’nın Filizleri Anaokulu’nun öğrencileri de coşku dolu bir törene imza attı.

“Hababam Sınıfı” temasıyla gerçekleştirilen etkinlikte sahneye çıkan çocuklar en sevilen film karakterlerini canlandırdı, ayrıca dans gösterileri sergileyip şarkılar söyledi. Mezun çocukların diplomalarını alarak kep atmasıyla sona eren törende aileler de sevinç ve gururu bir arada yaşadı. Ahmet Piriştina ve Mavibahçe Anaokullarının yıl sonu gösterileri ise önümüzdeki günlerde gerçekleşecek.

Öte yandan, Karşıyaka Belediyesi bünyesindeki anaokullarına Haziran ayı sonuna kadar yeni eğitim ve öğretim yılı için ön kayıt yaptırılabilecek.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.