Karsan’dan Kırıkkale’ye 17 ‘Atak’

Karsan son olarak Kırıkkale Belediyesi’ne Euro 6 motorlu ve otomatik şanzımanlı 17 adet Atak otobüs teslim etti.

BURSA (İGFA) – Karsan, 2022 yılında Mersin’e teslim edilen 67 adetlik filonun ardından Kırıkkale teslimatı ile pazardaki yerini sağlamlaştırdı.

Karsan’ın yurt içinde elde ettiği başarıyı her geçen gün bir adım ileriye taşıdığını vurgulayan Karsan İç Pazar Satış ve Dış İlişkiler Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Arpacıoğlu, toplu taşıma sistemlerinin geleceği noktasında üstlendikleri rolün son derece önemli olduğunu söyledi.

Türkiye’de 8 metrelik araçların yüzde 50’sinden fazlası, segmentinin de yaratıcısı olan Karsan Atak’ın daha konforlu ve güvenli seyahati noktasında toplu taşıma sistemlerinden faydalanması adına çalışmaları aralıksız sürdürdüklerini belirten Arpacıoğlu, “Hizmet sunduğumuz şehirlere kısa sürede yenilerini de ekleyeceğiz” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.