Karnı kafaları karıştırdı… Demet Akalın ikinci çocuğuna hamile mi?

Arkadaşlarıyla Maldivler’e tatile giden Demet Akalın, verdiği pozla sosyal medyada olay yarattı. Pareo elbisesiyle poz veren Demet Akalın’ın şiş karnı “Acaba hamile mi?” tartışmalarını beraberinde getirdi.

Demet Akalın, Okan Kurt, kızı Hira, Selin Ciğerci, Gökhan Çıra ve Fatih Ürek ile tatile çıktı. Akalın, o anları takipçileriyle paylaştı. Son paylaşımında ise göbeğinin hayli belirgin olması sosyal medyada “Hamile mi” tartışmalarına neden oldu.

İşte o fotoğraf…

blank

Şarkıcı Demet Akalın, Okan Kurt, kızı Hira, Selin Ciğerci, Gökhan Çıra ve Fatih Ürek ile tatile çıktı. Maldivler’e giden Akalın, tatil karelerini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Akalın, pahalı marka mayolarıyla dikkat çekmeye devam ediyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.