Karma Türkiye, Radyo ve Müziğin enlerini açıkladı

Sesli sosyal medya platformu Karma Türkiye verilerine göre radyo ve podcast’lerde geçtiğimiz haftanın en çok dinlenen ve sevilenleri belirlendi. Temmuz’dan Ağustos’a geçerken en fazla dinlenen erkek sanatçı Mabel Matiz, kadın sanatçı ise Melike Şahin oldu. Mabel Matiz ayrıca 30 şarkılık yeni albümü “Fatih” ile gündeme oturdu.

Sesli içerik, radyo ve podcast’leri ile yeni sesli sosyal medya platformu olan Karma Türkiye, yeni çıkan şarkıları listelerine dahil ederken en çok dinlenen ve sevilen şarkıları belirledi. Buna göre, en çok dinlenen erkek sanatçı Mabel Matiz, en sevilen şarkısı ise “Müphem” oldu. Otuz şarkılık yeni albüm “Fatih” ise müzik sektöründe önemli bir yer edindi. Aşkın Nur Yengi ve Melike Şahin gibi isimlerle düet çalışmalarının da yer aldığı albümle Matiz, yıllardır emek verdiği her şeyin altına adeta imzasını attı.

Temmuz’dan Ağustos’a geçerken en çok dinlenen kadın sanatçı olarak Melike Şahin öne çıktı. Şahin, canlı performans videoları ile her geçen gün sosyal medyada da yükselişte olan isimlerden.

Yeni çıkanlardan bir diğeri Dolu Kadehi Ters Tut grubunun Ölüm Dansı albümü oldu. On üç şarkılık albümün lansman konserlerinin gördüğü büyük ilgi, albümün tüm dijital platformlarda dinlenme sayısının artış hızının devamı niteliğindeydi.

En çok dinlenen podcast’lerde Anlamsız Hususlar önde

Karma Türkiye, Temmuz’dan Ağustos’a geçerken en çok dinlenen podcast’ler sıralamasını da yaptı. İlk ikiyi hoş muhabbet ve eğlence temalı, Ege Özbay’ın sunduğu “Anlamsız Hususlar” ve Doğanay Cireli’nin sunduğu “Keşke Erkekler Bilse” isimli, ilişki ve kadın kılavuzu niteliğindeki podcast’ler paylaştı.

Yazar ve futbol podcast’leri ilk 5’te

En çok dinlenenlerin devamında yazar Ali Bayam’ın “Eve Döner İnsan Hep” podcast’i yer aldı. Özgür Uysal’ın “İnce İşler” podcast’i de tıpkı kitabı gibi çok sevilerek listeye dördüncü sıradan girdi. İlk 5’in sonuna ise Kaan Ceylan’ın sunduğu, futbol podcast’i “Sıkı Markaj” yerleşti.

Birbirinden farklı konular ve isimlerle her türden podcast’in yer aldığı Karma Türkiye’de her cuma yeni podcast’ler ve son bölümlerini takip etmek mümkün.

blank

Karma Türkiye hakkında

Bünyesinde bulundurduğu canlı radyo programları, dijital radyo yayın akışı, ücretli ve ücretsiz erişilebilen sesli içerikler ve günümüz trendi podcast dünyasını birleştiren Karma Türkiye aynı zamanda kullanıcılara profil oluşturarak mesajlaşma, takipleşme gibi özellikler de sunuyor. Mobil uygulama olarak indirilebilen platforma aynı zamanda web sitesi üzerinden de erişilebiliyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.