Karl Lagerfeld’in milyonlarca sterlinlik servet bıraktığı kedisi mirasın tadını çıkarıyor

Chanel’in yaratıcı direktörü modacı Karl Lagerfeld’in milyonlarca sterlinlik servet bıraktığı Choupette’in, dünyanın en zengin kedisi olarak Paris’te iki bakıcı ve korumayla yaşadığı ortaya çıktı.

Dünyaca ünlü modacı Karl Lagerfeld, geçen yıl Paris’te 85 yaşında hayatını kaybetmişti. Ölümünden önce kedisine aşık olduğunu, hatta onunla evlenmek istediğini pek çok kez belirten Lagerfeld, 200 milyon sterlinlik servetinin büyük kısmını Choupette’e bırakmıştı.

blank
Choupette

Daily Mail, akıbeti merak konusu olan dünyanın en zengin kedisi Choupette’in izini buldu. Pek çok ünlü kişiyle fotoğrafları olan, moda kampanyalarının yüzü yapılan Choupette’in iki bakıcı ve bir korumayla Fransa’nın başkenti Paris’te yaşadığı ortaya çıktı. Instagram’da adına hesap açılan Choupette’in 32 bin takipçisi var.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.