‘Kariyer’ sorusu Sinem Kobal’ın keyfini kaçırdı!

Projelerinde hüsrana uğrayan ve son olarak ‘Romantik Komedi 3’ filminin kadrosunda yer almayacağı ortaya çıkan Sinem Kobal, yaz için şimdiden form tutmaya başladı.

İki yıl önce Kenan İmirzalıoğlu ile Cunda’da nikah masasına oturan ancak o tarihten bu yana kariyerinde ciddi düşüş yaşayan Sinem Kobal’ın yüzünden düşen bin parça…

Evlendikten sonra magazin basınıyla adeta arasına duvar örüp ağzına kilit vuran oyuncu, önceki gün Etiler’deki bir selülit ve cilt bakım merkezindeydi. Yaz için şimdiden kolları sıvayıp erkenden hazırlıklara başlayan Kobal, yaptırdığı bakım sonrası objektiflere yansıdı.

Her zaman olduğu gibi yine ağzını bıçak açmayan oyuncu, “kariyeri düşüşte olduğu için oyunculuğu bırakıp moda işine gireceği” iddialarını duymazdan geldi.

Basın mensuplarının soruları üzerine keyfi kaçan Sinem Kobal, ardından cipine binerek gözden kayboldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.