“Kardeşim Benim” sinema salonlarında “aile saadeti” yaşatıyor

Burak Özçivit, Murat Boz ve Aslı Enver’li “Kardeşim Benim” sinema salonlarında “aile saadeti” yaşatıyor!
Oyuncuların çocuk ve genç hayranları ilk günden itibaren koşarak sinemaya giderken, onları aileler takip etmeye başladı.
Uzun zamandır bu kadar güzel bir kardeşlik ve aile hikayesini izlemediklerini sosyal medya üzerinden ileten seyirciler filmin içindeki hüzünlü hikayeden, aile bağlarından etkilenmiş olarak salondan çıkıyor!

ÖZÇİVİT VE BOZ İLE AİLE FOTOĞRAFI ÇEKTİRMEK ÇOK MODA!

Oyuncular gittikleri her yerde her yaştan seyirci tarafından ilgi görüyor, aileler hatıra fotoğrafı çektirmek için sıraya giriyor!
Bu büyük ilgi, TAFF ve BRK’S Productions yapımı “KARDEŞİM BENİM” I ikinci haftasonuna, 1 milyon seyirci sınırına ulaşmış olarak taşıyor.
Filme sinema seyircileri de sanat camiası da büyük ilgi gösteriyor:

Ebru Gündeş:
Gerçekten de ‘kardeşim benim’, süper iş yapmışsınız emeğinize sağlık, yolunuz açık olsun @MuratBoz

Sarp Levendoğlu:
“Güldük, eğlendik, ağladık, üzüldük. Nasıl söyleyeyim, çocukluğumuzun nostaljik Yeşilçam filmlerinin tadı da var. Bir de abi kardeş hesaplaşması da çok güzeldi.”

Birce Akalay:
“Çok keyif aldım. Çok da tatlı güzel bir iş çıkmış tebrik ediyorum. Aşk güzel işlenmişti, kardeşlik güzel işlenmişti.”

Fahriye Evcen:
“Ben daha önce de izlemiştim filmi ama bu şu an ikinci izleyişim ilk izlediğim kadar eğlendim hatta başka noktalarını yakaladım daha da eğlendim. Çok güldüm, bütün salon çok güldü.”

Büşra Pekin: Hislerimi film adı yapmışlar! ‘Kardeşim Benim’, Boz’um, ne güzel film olmuş.

İbrahim Büyükak: ‘Kardeşim Benim’ çok güzel bir film olmuş! Helal olsun sana kardeşim benim : ) @MuratBoz

Yavuz Seçkin: Benim de üç abim var. Filmden sonra hepsini teker teker arayıp sarılasım geldi. Hakikaten aile olmanın ne kadar özel bir duygu olduğunu, güzel bir duygu olduğunu dayanışma ruhu içerisinde çok güzel anlatmışlar.

Cengiz Erdem: @MuratBoz harika bir film olmuş. Çok güldük, finalde ise gözyaşlarını silen bir seyirci vardı yürekten kutluyorum! Tebrikler dostum!

murat burak

BERLİN ‘KARDEŞİM BENİM’LE YIKILDI!

2016’nın en iyi açılışını yapan film TAFF ve BRK’S Productions yapımı ‘Kardeşim Benim’, tam gaz devam eden vizyon macerasını Berlin’e taşıdı! 21 Ocak Cuma günü, filmin oyuncuları Burak Özçivit, Murat Boz, Aslı Enver ve senarist Zafer Külünk Berlinli sinemaseverler ile buluştu.
Türkiye’de olduğu gibi 7’den 70’ye ailecek filmi izlemeye gelen seyircinin akını ile Cineplex Alhambra Sineması adeta yıkıldı! Gösterim için 1900 bilet satıldı.

Açılan 7 salonun tüm biletleri haftalar öncesinden tükenirken, bilet bulamayan sinemaseverler sinema kapısında, -6 derece Berlin ayazında saatlerce bekledi! Organizasyon, Berlin’de son yıllarda yapılan en kalabalık galası olarak gösterildi.
Film gösteriminden önce kırmızı halıda boy gösteren oyuncular Burak Özçivit, Murat Boz ve Aslı Enver’i karşılarında gören coşkulu kalabalık, oyuncuları alkış ve çığlık yağmuruna tutu! Oyuncular, bu güzel karşılamayı, Berlinli sinemaseverler ile bol bol selfie çekerek taçlandırdı!
Gösterim sonunda, oyuncular salonları gezerek seyirciyle bir buluşma daha gerçekleştirdi! Alkış kıyamet oyuncuları karşılayan izleyicilerin coşkusu görülmeye değerdi!

Mikrofonu eline alan Murat Boz: “Filmimizi beğendiniz mi?” diye sorunca salonlar ‘Evet’ çığlıklarıyla inledi. Ardından Burak Özçivit: “Bu güzel tepkileriniz karşısında tutuldum, ne diyeceğimi unuttum. Sizlerle birlikte olmak, iç içe olmak çok güzel. İlginize çok teşekkür ederiz” dedi ve tüm ekip seyirciyle birlikte selfie çekti.

Yıllardır küs olan iki ünlü kardeşin, babalarının vasiyeti sonrası değişen hayatlarını anlatan ‘Kardeşim Benim” Türkiye’nin ardından Almanya’da da 21 Ocak Perşembe günü vizyona girdi!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.