Karahan Çantay’ın son röportajı ortaya çıktı! Çok sıkıldım, çok yıprandım!

Türkiye’nin ilk erkek güzeli seçilen ve Tayland’da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Karahan Çantay’ın, son röportajı ortaya çıktı: Türkiye’den kendi isteğimle yurt dışına gittim. Çok sıkıldım, çok yıprandım.

YouTube video

2015 yılında Karahan Çantay ile yapılan röportajda ortaya çıktı.

Türkiye’yi neden terk ettiğini anlatan Karahan Çantay, tehdit edilmediğini belirterek “Ben kendi isteğimle gittim. Çok sıkıldım, çok yıprandım. Uzak Doğu hayalim de vardı” dedi.

“HEP ÇOCUK KALDIĞIMDAN OLDU”

Çantay, uyuşturucu satıcısı olduğu iddiaları ile ilgili konuştu: “Bu olayda suçsuzdum. Bana tuzak kurdular. 2 ay yattım. Bir dönem kullanıcı oldum ama dediğim gibi tuzak kurdular bana. Çünkü benim yaşım büyüdü ama aklen hiç büyümedim. Hep çocuk kaldığımdan oldu.”

“TAKSİ ŞÖFORLÜĞÜ BİLE YAPTIM”

Yurt dışında Amerika ve Uzak Doğu ülkelerinde yaşadığını belirten, Çantay, geçimini sağlamak için taksi şoförlüğü bile yaptığını söyledi.

“Türkiye’ye geri dönmeyecek misin?” şeklindeki soruya Karahan Çantay şunları söyledi: “Sürekli Ankara’ya gelip gittim. Yurtdışından Türkiye’ye dönüşler yaptığım da oldu. Ankara’da ailemin yanında yaşadım ve yarım kalan üniversite eğitimime devam ettim. ODTÜ’ye geri döndüm.”

Taylan’da hayatını kaybeden Karahan Çantay’ın ailesi suskunluğunu bozdu

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.