Karahan Çantay’ın cenazesi Tayland’dan Türkiye’ye getirildi

Türkiye’nin ilk erkek güzeli olarak 1995 yılında seçilen ve oldukça popüler olan Karahan Çantay, yaşamını sürdürdüğü Tayland’da geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybetti. Cenazesinin getirilip getirilmeyeceği tartışma konusu olan Çantay’ın naaşı Türkiye’ye getirildi.

YouTube video

1995 yılında Türkiye’nin ilk erkek güzeli seçilen Karahan Çantay, Türkiye’de hakkında çıkan haberlerin ardında ülkeden ayrıldı. Tayland’da yaşayan Çantay, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Tayland’da geçirdiği motosiklet kazası sonucu vefat eden 48 yaşındaki Karahan Çantay’ın cenazesinin Türkiye’ye getirilmesi için başkent Bangkok’taki işlemler tamamlandı. Çantay’ın cenazesi, THY’nin Bangkok- İstanbul seferini yapan TK 69 sefer sayılı uçağıyla yurda getirildi.

blank

Saat 05.30’da İstanbul Havalimanı’na inen uçaktaki cenaze, işlemlerin tamamlanmasının ardından otopsi için Yenibosna’daki Adli Tıp Kurumu Morguna gönderildi.

1995 yılında Mr. Turkey yarışması birincisi seçilen eski manken ve oyuncu Karahan Çantay’ın cenazesinin, Ankara’da toprağa verileceği öğrenildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.