Karahan Çantay, Ankara’da son yolculuğuna uğurlandı

Tayland’ın Başkenti Bangkok’ta geçirdiği kaza sonrası hayatını kaybeden eski manken ve oyuncu Karahan Çantay (47), Ankara’da son yolculuğuna uğurlandı.

YouTube video

Eski manken ve oyuncu Karahan Çanta Karahan Çantay, matematik öğretmeni olarak görev yaptığı Bangkok’ta 7 Mart Pazar günü motosikletiyle geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti.

Çantay’ın cenazesi, THY’nin Bangkok-İstanbul seferini yapan uçakla dün sabah saatlerinde İstanbul’a getirilerek Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Çantay’ın cenazesi, Adli Tıp Kurumu’ndaki işlemlerinin ardından kardeşi Erinç Çantay tarafından teslim alınarak Ankara’ya getirildi. Çantay için Karşıyaka Mezarlığı’ndaki Ahmet Efendi Camii’nde tören düzenlendi. Törene, baba Erşed, anne Zeliha, kardeşler Erinç ve Betül Çantay’ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

blank

TABUTA SARILARAK GÖZYAŞI DÖKTÜLER

Törende ayakta durmakta güçlük çeken anne Zeliha ile kardeşleri Betül ve Erinç Çantay, tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Anne ve kardeşlerini, yakınları sakinleştirmeye çalıştı. Karahan Çantay’ın naaşı, kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında Karşıyaka Mezarlığında toprağa verildi.

Bangkok’ta 7 Mart’ta motosikletiyle karıştığı kazada yaşamını yitiren Karahan Çantay’ın cenazesi, THY’nin Bangkok- İstanbul seferini yapan TK 69 sefer sayılı uçağıyla dün yurda getirilmişti.

İstanbul Havalimanındaki işlemlerin tamamlanmasının ardından otopsi için Yenibosna’daki Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırılan Çantay’ın cenazesi kardeşi Erinç Çantay’a teslim edilmişti. Çantay’ın cenazesi defnedilmek üzere kara yoluyla memleketi Ankara’ya gönderilmişti.

21 Aralık 1973’te Ankara’da doğan Karahan Çantay, ODTÜ Matematik Bölümü’nde okudu. 1995’te “Mr. Turkey” yarışmasında birinci seçilen Çantay, İstanbul’da ilk kez düzenlenen “Mr. World” Dünya Erkek Güzellik Yarışması’nda da Türkiye’yi temsil ederek üçüncü oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.