Kara Şövalye’nin (The Dark Knight) Joker’i Heath Ledger’in hayat hikayesi film oldu

Kara Şövalye’nin (The Dark Knight) Joker’i Heath Ledger’in hayat hikayesini konu alan film Mayıs’ta ekrana gelecek.

Dokuz yıl önce zamansız ölümü sinema tarihindeki en trajik olaylar arasında gösterilen Heath Ledger’in hayat hikayesini konu alan ‘I Am: Heath Ledger’ adlı belgesel Mayıs ayında izleyiciyle buluşacak.

Ölümüyle 2008 yılında milyonları yasa boğan aktör Heath Ledger’ın hayatına dair bilinmeyen yönler, Spike TV tarafından ekranlara yansıtılacak.

I Am: Heath Ledger ismi verilen proje, başarılı oyuncunun ailesi, yakın dostları ve rol arkadaşlarıyla yapılan röportajlardan kesitleri derliyor.

blank

Büyük bir titizlikle hazırlanan proje, aktörün hayatına dair şu ana dek yapılmış en kapsamlı çalışma olacak.

Belgeselin ortaya çıkmasında Heath Ledger’ın bir dönem birlikte yaşadığı aktris Michelle Williams payı oldukça büyük. Birlikteliklerinin gölgede kalan detaylarını Spike TV’ye anlatan Williams, daha önce hiçbir yerde paylaşılmamış fotoğraflar, görüntüler ve Heath Ledger’la paylaştığı anıları da hayranlarına sunacak.

Kullandığı uyku ilacının, akciğer iltihabı sebebiyle aldığı antibiyotiklerle beklenmedik bir tepkimeye girmesi sonucu, başarılı aktör 2008 yılında hayata gözlerini yummuştu…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.