‘Kara Sevda’nın büyük finalinden önceki yeni bölümde tansiyon yükselecek

Ay Yapım imzalı ‘Kara Sevda’nın büyük finalinden önceki yeni bölümde tansiyon yükselecek. Kemal ve Nihan’ın gözlerinin içine bakarak Deniz ve Zeynep’i kaçıran Emir ile kara sevdalılar arasında büyük kovalamaca başlayacak. Kemal ve Nihan’ın zamana karşı yarışı, ekran başındakileri soluksuz bırakacak.

Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün rol aldığı ‘Kara Sevda’da finale bir hafta kala sular durulmuyor. Kemal ve Nihan’ın gözleri önünde Deniz ve Zeynep’i kaçıran Emir, yeni bir intikam oyununu başlatacak. Hayatlarının en büyük şokunu yaşayan Kemal ve Nihan, Emir’in pes etmeyeceği gerçeğiyle yüz yüze gelecek. Zamanla amansız bir yarışın içine giren kara sevdalılar, Deniz ve Zeynep’i kurtarmak için seferber olacak. Kemal’in tehlikeli bir yola başvurmasından korkan Nihan, sevdiği adam için endişelenmeye başlarken Kemal, Emir’e ulaşabilmek için her kapıyı çalacak. Buna, Emir’in hapishanedeki adamı Mehmet’i konuşturmak da dâhil olacak. Kemal ve Nihan, Deniz ve Zeynep’i kurtarabilecek mi sorusu izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

ZEYNEP, ATEŞ HATTININ TAM ORTASINDA!

Uğruna ailesini bile karşısına aldığı adamı, bebeklerinin ölümünden sorumlu tutan Zeynep, Emir’in yeni hamlesiyle kendini büyük bir tehlikenin içinde bulacak. Deniz’le kaçmak üzere hamle yapan Zeynep, Emir’in gözünü karartarak intikam oyununu bir üst aşamaya taşımasıyla ateş hattının tam ortasında kalacak. Kemal’i yok etmeden durmayacak Emir ile Kemal arasındaki nefes kesecek düelloya beklenmedik bir anda Nihan nokta koyacak.

‘Kara Sevda’nın yeni bölümü 14 Haziran Çarşamba saat 20:00’da Star TV’de ekranlara gelecek.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.