Kara Sevda’dan unutulmaz sezon finali

Ay Yapım imzalı Kara Sevda, dün akşam izleyiciyi şoke eden sezon final bölümüyle geceye damga vurdu. Bölümde; Kemal’in, Emir’i vurması ve ardından Nihan’ın kardeşi Ozan’ın intihar etmesi ekran başındaki izleyenleri gözyaşlarına boğdu.

Tansiyonun hiç düşmediği bölümde; Emir’in acımasızlıklarıyla kayıplar yaşayan Kemal ve Nihan’in final sahnesinde iki düşman gibi yüzleşmesi ekran başındaki izleyenleri derinden etkiledi.

SOSYAL MEDYA KARA SEVDA’YI KONUŞTU!

Dizinin sezon final bölümü sosyal medya mecrası Twitter’da da gündem yarattı. Kara Sevdam etiketiyle ekrana gelen bölüm Trend Topic (TT) listesinde ilk sıralarda yer aldı. Dizinin başrol oyuncuları Burak Özçivit, Neslihan Atagül ve Kaan Urgancıoğlu’na övgüler yağdıran izleyiciler, dizinin karakterlerini TT listesine taşıdı.

SEZON FİNAL BÖLÜMÜNDE TANSİYON HİÇ DÜŞMEDİ!

Kemal’den hamile kaldığını öğrenen Nihan hem hüznü hem de sevinci bir arada yaşadı. Nihan’ın hamile olduğunu öğrenen Emir, bebeğe ve Nihan’a kıyamadığı için Kemal’in ölüm emrini verdi. Nihan’ın yaşadıklarından habersiz olan Kemal, kız kardeşi Zeynep’in gerçeklerinin peşine düştü. Zeynep’in, can düşmanı Emir’le ilişkisinin olduğunu öğrenen Kemal adeta deliye döndü. Final sahnesinde Kemal ve Emir’in kavgası kanlı bitti.Kavga sırasında vurulan Emir’in kanlar içinde yere yığılması izleyenleri şoke etti. Kemal’in polisi arayarak “Emir Kozcuoğlu’nu öldürdüm” ifadesini kullanması büyük yankı uyandırdı.

Tansiyonun hiç düşmediği bölümde; Ozan, hapishanede kendisine gelen esrarengiz zarfla Zeynep’in Emir’le ilişkisi olduğunu öğrendi. İntikam almak için ant içen Ozan’ın hastanede intihar etmesi akıllarda soru işareti bıraktı. Bölümde Ozan karakterini canlandıran başarılı oyuncu Barış Alpaykut’un performansı büyük beğeni topladı.

Kardeşi Ozan’ın ölüm haberini alan Nihan’ın feryadı unutulmaz anlara sahne oldu. Nihan karakterine hayat veren Neslihan Atagül’ün performansı övgü topladı.

Kemal ve Nihan’ın iki düşmana dönüşmesiyle sona eren sezon final bölümünün ardından dizinin ikinci sezonu büyük bir merakla bekleniyor.

Hilal Saral’ın yönetmenliğini, Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Kaan Urgancıoğlu ve Zerrin Tekindor’un başrollerini paylaştığı Kara Sevda’nın ikinci sezonu Star TV’de yeni sezonda ekranlarda olacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.